Dharma yoga master practice. Workshop.

28. avgust 2021 – 09 – 12 h, Dharma II in filozofija joge
Ta praksa bo učence izzvala, da začnejo raziskovati bistvo prakse Dharma joge in se še bolj poglobijo v svojo osebno prakso, v smeri doseganja odličnih rezultatov. Klas združuje uvodna predavanja o jamah in nijamah (filozofija in etika joge), vadbe pranajam (dihalne vaje) in srednje zahteven nivo asan (položaji). Božo bo delil to prakso, kot jo je prejel od svojega učitelja Sri Dharma Mittre.
28. avgust 2021 – 17 – 20 h Dharma Shakti in joga nidra
Dharma Shakti Vinyasa je pot do blaženosti, ki vključuje stalen tok prane (kozmične energije). Položaji se izvajajo s počasnimi in gracioznimi gibi, tako da se takoj začutita notranji mir in samokontrola. To druženje bomo zaključili z joga nidro (globoko zdravilno psihično spanje), ki bo pomladila in napolnila energijo celotnega sistema ter vam lahko tudi omogoči spoznanje astralne ravni svojega obstoja.
29. avgust 2021 – 09 – 12 h Dharma Maha sadhana
Maha sadhana, v prevodu iz sanskrta “Velika praksa” je popolna praksa, ki združuje močne mantre, dihalne vaje, položaje in končuje z globoko zdravilno sprostitvijo, kako bi vadečega pripeljala v stanje miru in veselja. To prakso je ustvaril jogi Sri Dharma Mittra, eden redkih živih, samouresničenih mojstrov našega časa. Navdihujoči in skrbno izbrani položaji bodo poenotili vaše fizično, duševno in čustveno telo. Vaje teh asan bodo okrepile in tonizirale mišice, žleze in notranje organe.
CENE:
posamezna delavnica: 40/30 €
Cel vikend: 80/60 €
Število mest je omejeno – rezervirajte vnaprej!!!
Znižana cena velja za člane Točke joge.
Deli naprej ...
Robert Hönn
Robert Hönn

Praksa joge je stalnica njegovega vsakdanjika od leta 1996, ko se je z njo srečal kot obliko rehabilitacije po poškodbi ramena. Skozi leta jo je spoznaval skozi različne šole in tradicije in s časom oblikoval svoj pristop k praksi.

Objav: 217