Prizma

Vabim te, da se nam pridruzis na izrednem dogodku dne 27.11.11 ob 11.00 na Kongresnem trgu v Ljubljani.

Nesmiselno je nergati cez sistem, politike, druzbo … Aktivno DELOVANJE posameznika je tisto, ki lahko spremeni svet. Le vrednote, ki presegajo casovne in prostorske omejitve so temelj, iz katerega pozene najmocnejse drevo v gozdu.
Delovanje v skladu z vrednotami…nisem tisti, ki bi lahko pral tvoje mozgane in ti razlagal, kaj je prav in kaj ni. Zdi se mi, da so osnovne vrline vgrajene v vsakega od nas. Izkusnje in pricakovanja posameznika, okolje v katerem zivi, njegova predstava o samem sebi in svetu okrog njega…pa so faktorji, ki zakrijejo osnovno naravo cloveka in tako lestvico vrednot popacijo podobno kot prizma ukrivi svetlobni tok. Ko spreminjamo sebe, nikoli ne spreminjamo svojih cloveskih osnov, spreminjamo le dimenzije prizme in s tem navidezno spreminjamo svoje vrednote. Evolucijsko gledano se vse razvija in prav tako spreminjanje sebe vodi k vedno manjsi prizmi, vodi nazaj k osnovnim vrednotam…

Deli naprej ...
Robert Hönn
Robert Hönn

Praksa joge je stalnica njegovega vsakdanjika od leta 1996, ko se je z njo srečal kot obliko rehabilitacije po poškodbi ramena. Skozi leta jo je spoznaval skozi različne šole in tradicije in s časom oblikoval svoj pristop k praksi.

Objav: 217