Simon Borg Olivier v Ljubljani!

Simon Borg-Olivier spet v Ljubljani!

Učitelj, od katerega sem se ogromno naučil.
Učitelj, ki je iz anatomsko smiselnih postavitev (žal pogosto redkost v moderni jogi) in prakse asan prešel na mehkost gibanja, ki, tudi skozi moje oči, modernemu človeku prinaša izredne dobrobiti.
Učitelj, ki uči s srčnostjo in ne ruši tvoje avtentičnosti.

A je ta WS primeren za vsakogar?
Niti ne.
Če je tvoj um hiper storilen in misliš, da če ne greš na glavo, nisi dovolj dober, no, potem te tole ne bo navdušilo. Vem, ker sem bil sam tak.

Na srečo sem na poti dojel, da rockstarji moderne, posturalne joge, vse, kar počnejo, počnejo slabše kot povprečen gimnastičar. In skozi moje oči v telesni spretnosti ne gre iskati joge, sicer bi bile vse balerine, večina plesalcev in atletov najhujši joga modeli na tem svetu … In od takrat me izvedbe zahtevnih položajev niso več drajvale. Nenazadnje gre predvsem za cirkus, za showoff. In Simon ti ne bo dal cirkusa. Čeprav bi ti ga lahko dal. Ampak nekako čutim, da v njem ni več potrebe po biti mr.perfect. Dal ti bo uporabno znanje. Simpl.

To cut the story short.

Prijave so že odprte.

In ne le to. S kodo JOGADO7SBO imaš kar 10% popusta! Morda celo več?

Morda. Več v ZS.

Joga?

Nimam pojma.

Šola joge RYS Joga Do.

www.jogado.com

Deli naprej ...
Robert Hönn
Robert Hönn

Praksa joge je stalnica njegovega vsakdanjika od leta 1996, ko se je z njo srečal kot obliko rehabilitacije po poškodbi ramena. Skozi leta jo je spoznaval skozi različne šole in tradicije in s časom oblikoval svoj pristop k praksi.

Objav: 216