VPISI v tečaje joge, dnevi odprtih vrat

Pridružite se nam na različnih PROGRAMIH na treh lokacijah v Ljubljani. Obiščite nas na DNEVIH ODPRTIH VRAT, kjer lahko popolnoma BREZPLAČNO preverite, kaj ponujamo. Da bo izbira lažja, si kaj več o posameznih programih lahko preberete spodaj. Naš matični studio Yoga Yama se nahaja v Šiški na Celovški 32. Najdete pa nas tudi v Telodromu, Kolarjeva 45a in na Viču, Center veščin Trans4mator, Glinška 6.
Tečaji joge so 5 mesečni, do 1.2.18 – 23.6.18.

Pričetek pomladnega semestra:
Popoldanski programi 1.2.18

CENIK
1x tedensko
popoldne…………….200/160 eur
dopoldne…………….160/130 eur
2x tedensko
popoldne…………….350/260 eur
dopoldne…………….260/200 eur
FULL PASS
(neomejen obisk)…..450/350 eur

Cene veljajo za 5 mesečni semester.
Znižane cene veljajo za člane TOČKE JOGE.

PRIJAVA

070 772 713
info@jogado.com
jogado48@gmail.com

 

HATHA FLOW, Vinjasa (dinamičen program hatha joge)
Telesno zahtevna praksa prepleta elemente hatha joge, borilnih veščin in qigonga, z namenom ustvariti telo, sposobno gibanja v več ravninah. Poleg gibljivosti se z vadbo razvija tudi moč telesa. Tečaj omogoča postopno učenje ter vas hkrati usmeri v bolj zahtevno obliko RAJA joge. Vadba je primerna za bolj razgibane in fizično pripravljene osebe, ki v naglici vsakdana niso popolnoma opustili športnih aktivnosti ter nimajo resnih fizičnih omejitev. Je kreativna oblika, ki je pogosto zanimiva za aktivne osebe, ki so s težavo popolnoma statični. Razvoj sposobnosti za umiritev prihaja skozi gibanje. Zahtevnost se prilagaja skupini, zato je primerna vadba tako za začetnike kot tudi poznavalce. Flow pristop tudi nemiren um pripravi na notranjo prakso joge, na RAJA jogo.

RAJA JOGA (radža joga = kraljevska pot joge)
Raja joga je novejši izraz za klasično, Patanjalijevo Asthanga jogo, ki jo je ta podrobno zapisal v Joga Sutrah. Vsebuje integracijo vseh osmih krakov jogijske prakse: sledenje vrlinam etike in morale, asana, pranajama, introspekcija, osredotočanje in meditacija. Namen Raja joge je potovati mimo nepotrebnih identifikacij uma s telesom, mislijo, pričakovanjem … Cilj prakse je izolacija esence tega, kar nas loči od nežive narave od materialne strukture telesa, misli ali občutka.

JNANA JOGA (gjana joga = pot znanja in modrosti)
Temelji na znanju, pridobljenem iz različnih filozofskih besedil in starih spisov, ki ga praktikant (sadhaka) poskuša ponotranjiti skozi prakso asan, pranajame in meditacije. Program ponuja eksistencialna vprašanja brez sugeriranja “pravilnega” odgovora. Učitelj pokaže, a vendar ne pove, kaj gledati …

BHAKTI JOGA (bakti = pot predanosti in ljubezni)
Mantre, razvijanje čutenja in predaje, sprejemanje in povezovanje, poglabljanje osredotočenosti skozi prakso pranajame in meditacija so orodja, ki vadečega približajo njegovemu osebnemu idealu.

KARMA JOGA (karma = pot delovanja)
Delovanje brez usmerjenosti na plodove početja, mimo nepotrebnih miselnih vsebin s pomočjo asan in pranajame proti točki spontane osredotočenosti.
Program Karma joge je darilo učiteljev Yoga Yame vsem vadečim in je brezplačen.

HATHA
Vadečega z uporabo asan, pranajame, čistilnih tehnik telesa in osredotočanja pripravi na vsakodnevne napore in okrepi njegovo zaznavo do te mere, da lahko postopoma napreduje na mentalno bolj zahtevne programe Raja, Karma, Bhakti ali Jnana joge. Program je primeren za vsakogar, ki se želi naučiti celovitega delovanja, ko so telo, dih in um zbrani v eni točki pozornosti. Praksa hatha joge je eliksir, ki napolni vse ravni našega zavedanja.

NADA RESTORATIVE (regenerativna praksa z zvočno kopeljo)
Skozi nežno prakso asan, pranajame in meditacije na zvok proti umiritvi uma in celostni sprostitvi ob zvokih gonga, tibetanskih posodic ali umirjajočega ritma ponavljajoče se mantre.

INDIVIDUALNI PROGRAM
Potrebujete spremembo? želite v svoje življenje vnesti več miru, pridobiti sposobnost koncentracije, prebuditi svoje telo, morda preseči svoje trenutne omejitve? Imate zatrpan urnik? Vam skupinske vadbe ne ustrezajo? želite obravnavo, ki se prilagodi vašemu življenskemu stilu? Individualen program vam je pisan na kožo. Na uvodni uri se jasno začrtajo cilji posameznika in program se iz ure v uro približuje namenu, ki je zastavljen. Z individualnim programom se naučite učinkovito delovati na vse ravni svojega življenja, aplikativnost jogijskih tehnik je uporabna tako v zasebnem kot v poslovnem svetu. Prilagojeno posamezniku program poveže delovanje telesne, razumske, čustvene in energetske ravni našega bivanja…
več na 041 70 36 77 (Robert)

Deli naprej ...
Robert Hönn
Robert Hönn

Praksa joge je stalnica njegovega vsakdanjika od leta 1996, ko se je z njo srečal kot obliko rehabilitacije po poškodbi ramena. Skozi leta jo je spoznaval skozi različne šole in tradicije in s časom oblikoval svoj pristop k praksi.

Objav: 217